SUBÜ Geyve MYO’da Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nda düzenlenen “Sektörle Buluşma” programına konuk olan yerel gazeteci/yazar Mehmet Aydoğan öğrencilerle “Röportaj Teknikleri” konusundaki tecrübelerini paylaştı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek Yüksekokulu’nda ‘Sektörle Buluşma’ programı gerçekleştirildi. Program kapsamında yerel gazeteci/yazar Mehmet Aydoğan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileriyle bir araya geldi. “Röportaj Teknikleri” başlıklı bir sunum gerçekleştiren Mehmet Aydoğan meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeleri öğrencilerle paylaştı. Program öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ve Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gıyasettin Tayfur tarafından konuk Mehmet Aydoğan’a teşekkür belgesi takdim edilmesiyle son buldu.