“Sektör Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında Geyve Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Gayrimenkul Sektörü Ve İş Fırsatları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Teknolojiyi takip eden, sosyal medyayı etkin kullanan, girişimci ruha sahip bireylerin gayrimenkul sektöründe önemli kazanımlar elde edebileceğini söyleyen Özelmacıklı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerinin +1 eğitim modeli kapsamında bir dönem staj yapıyor olmalarının da sektörü yakından tanımak için avantaj olduğunu söyledi.

Etkinlik, Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Taha Dursun’un Mustafa Hakan Özelmacıklı’ya teşekkür belgesi takdim etmesi ve Geyve MYO Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ömer Faruk Çomaklı, öğrenciler ve   katılımcıların birlikte fotoğraf çektirmesi ile son buldu.