SUBÜ Sakarya Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Uygulama Ve Araştırma Merkezi (SAKUM) Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Alper Cantimer Geyve Meslek Yüksekokulu’nda “Sosyal Transkript” başlıklı “ilk ders etkinliği”ne katılarak öğrencilere konu hakkında bilgilendirme yaptı.

Geyve MYO’da çeşitli programlarda öğrenim gören öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Cantimer, Öğrencilerin sosyal transkript’i nasıl elde edeceklerine ilişkin detayları paylaştı.

Cantimer yaptığı konuşmada, öğrencilerin sosyal faaliyetler içerisinde yer almalarının mezuniyet sonrasında da pek çok fayda sağlayacağına dikkat çekerek, “Öğrencilerimizin akademik transkriptlerinin yanında sosyal transkripte de sahip olabilme imkanına kavuşacak olmaları iş başvurularında ellerini güçlendirecek. Çünkü artık pek çok firma işe alacakları kişilerin teorik bilgilerinin yanında sosyal açıdan başarılı olup/olmadıklarına da bakıyor” dedi.

Etkinlik sonunda Öğr. Gör. Mehmet Alper Cantimer’e Geyve MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Taha Dursun tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.