SUBÜ Geyve MYO’da düzenlenen “Sektörle Buluşma” programında “Türkiye’de ve İngiltere’de Muhasebe Sektörü” konuşuldu. Etkinliğe, İngiltere’de Mali Müşavir olarak çalışan Necip Gökhan Sivri çevrimiçi bağlantıyla katılarak öğrencilere iki ülke arasındaki benzerlikler ve farklılıklar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen ‘Sektörle Buluşma’ programının konuğu İngiltere’de faaliyet gösteren Accren Limited’in kurucu ortağı Mali Müşavir Necip Gökhan Sivri oldu. “Türkiye’de ve İngiltere’de Muhasebe Sektörü” başlıklı bir sunum gerçekleştiren Sivri, muhasebe sektöründeki güncel uluslararası gelişmeler ve iki ülke arasındaki benzerlikler ve farklılıklar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Necip Gökhan Sivri öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Maliye, Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlik sonunda Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Yavuz, katılımları için Necip Gökhan Sivri’ye teşekkür etti.