Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek Yüksekokulu'nda 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere yönelik olarak Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından koordine edilen “SUBÜ Tanışma Günleri” etkinlikleri düzenlendi.

Etkinliğe Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Taha Dursun da eşlik etti.

Etkinliklerde; Sosyal ve Kültürel Çalışmalar Araştırma ve Uygulama Merkezi, Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü, Erasmus Koordinatörlüğü, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın temsilcileri öğrencilere yürüttükleri çalışmalar ve sundukları imkânlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.