SUBÜ Geyve MYO öğrencileri, sosyal sorumluluk faaliyeti kapsamında Ali Fuat Paşa İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencileri, bir sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştirerek Ali Fuat Paşa İlkokulu’nda öğrenim gören 1’inci sınıf öğrencileriyle buluştu. Miniklere hikâye kitabı hediye eden SUBÜ öğrencileri, ayrıca mini bir konser de verdi. Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Geyve MYO Dış Ticaret Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Neşe Cenkçi, “Her yıl bir okulumuzu ziyaret ederek ilkokul çağındaki çocuklarımıza hikâye kitabı hediye ediyoruz. Artık bunu bir gelenek haline getirdik. Üniversite öğrencilerimize sosyal sorumluluk bilinci aşılayan bu tarz etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.